window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Neudobnitebg.com спря схема на Руди Гела


На снимката виждате - Марин Мирчев, който е отбелязан и другите двама участници в конкурса.


Днешната дата - 6 юли се оказа добър ден за честните хора в България. Сайтът neudobnitebg.com спря нагласен конкурс в Министерството на спорта. Радостин Василев, който е по-известен като Руди мекия гел, се опита да си вкара човек в дирекция "Връзки с обществеността и протокол", дни преди да се пенсионира с политическата си кариера.


Това е Марин Митков Мирчев, който в момента работи на граждански договор във ведомството и е много близък на Радостин Василев. След като във вчерашния ден neudobnitebg.com писа за нагласения консурс, който се проведе тази сутрин, той бе провал за Руди мекия гел и пионката му Мирчев.


Концепцията на въпросния конкурс в министерството на спорта бе на две части, но до втората не се стигна. Първата бе писмена форма - тест, на която въпросният Марин Мирчев имаше всички отговори предварително, но след като neudobnitebg.com написахме за скандалния конкурс, на Мирчев е било казано нарочно да сгреши голяма част от отговорите, за да не се разбере за схемата на Гела и Мирчев. Последният дори е получил най-малко точки на теста, но интересното е, че и другите участници, които се явяват пешки в него, също не са преминали нужния брой точки.
Според наша информация от един от най-близките хора на Радостин Василев в момента се изчаква малко време, за да отшуми този случай и ще се определи нова дата за конкурса.


Очаквайте подробности в neudobnitebg.com.

bottom of page