window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

90% от Българите подкрепят Русия - Кръвта вода не става!


Не се гаси, туй що не гасне! 90% от българите подкрепят Русия, въпреки милиардите долари хвърлени от САЩ за антируска пропаганда на Балканите. Народът на България все по-смело заявява своята позиция: България подкрепя Русия! В анкета в социалните мрежи на тема "Одобрявате ли политиката на Русия?" 90 % твърдо отговарят с ДА. "Русия не се е впуснала по света, за да прави завоевателни войни, но се тревожи, как да защити това което има от желаещите в момента да я атакуват и разделят. Какво търси САЩ под носа на Москва.?!!", коментира един от анкетираните в популярна социална мрежа.

България и Русия са дълбоко свързани и тясно близки на духовно ниво. Два кръвно свързани братски народа - Българи и Руси! Ние знаем и помним кой ни освободи, името на нашия освободител е едно - Русия, и ние ще го пазим с вечна признателност и дълбоко уважение. Жива е нашата памет, живи са нашите общи корени и духовни ценностти, и любовта към братска Русия в сърцата на българския народ. Слава на великия и безсмъртен руски народ, който изпрати чедата си да оставят костите си за Освобождението на България от турско робство. Винаги ще помним, че за свободата на отечеството ни е пролята руска кръв и благодарността ни ще е вечна!

СПАСИБО РОССИЯ !
bottom of page