window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

5:5 за Иво Георгиев на 50Фенове на Спартак Варна и ветерани на Академик София направиха зрелищно реми 5:5 по случай 50-годишнината на легендата на Спартак и българския футбол Иво Георгиев.Преди срещата отец Любомир извърши литургия в памет на Иво Георгиев и за здраве на неговите роднини, съотборници, фенове и приятели.Мачът се игра на терен 3 на комплекс "Спортна София" в Борисовата градина.


Двубоят премина през много обрати, но накрая те завършиха при 5:5 с изравняване в последната минута.


Головете за тима на Спартак вкараха Владимир Ламбев, Николай Караколев, Илиян Кръстев, а с два се отчете Александър Антов.За Академик София точен на два пъти беше трансферът в отбора -спортният журналист Станимир Бакалов. По един гол вкараха Цветан Борисов, Цветан Иванов - капитана и братът на Иво -Руди Георгиев.Вратарят на Академик Румен Друмев запази равенството с прекрасните си спасявания по време на целия мач.


С много добри отигравания и плеймейкърски нюх се отличи синът на Иво Георгиев - Георги Иво Георгиев.  • След зрелищния двубой съпругата на Иво - Павлина Георгиева почерпи футболистите със специално вино от селекцията на Христо Стоичков.

bottom of page