window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

1000 лева ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за Белинда!


Продължава издирването на малкото кученце Белинда. Неговите собственици се обърнаха с молба към neudobnitebg.com да пуснем тяхната обява, в която те предлагат голямо възнаграждение за, този който намери милото животинче."Благодарим на всички, които са с нас през тези трудни дни!

Днес имаме голяма молба към Вас! Много Ви молим за максимално споделяне. Много е важно! ОБЯВЯВАМЕ НАГРАДА ЗА БЕЛИНДА В РАЗМЕР НА 1000 ЛЕВА. Сумата е доста пъти над цената, която някой би взел, ако се опита да продаде куче, което е почти без зъби и е видимо в напреднала възраст.


Заради лекарствата и обезболяващите, които пие Белинда по схема тя е видимо жизнена, но само след известно време оставена без тях натрупаното в организма ще приключи и задните крачета ще откажат.


Храната, която поема Белинда, заради заболяванията си е ветеринарна и специализирана. Кученцето ни е мила красавица, но поддържането и в този вид изисква много средства и ветеринарна грижа. Вярвайте ни, не искате да си го причините! Оставена без тях скоро Белинда ще само един инвалид.


В случай, че някой иска да си я гледа като домашен любимец трябва да знае, че заради възрастта си кученцето се изпуска и пишка навсякъде. Това не е липса на хигиенни навици, която можете да поправите.


Преди няколко месеца заради инфекция в устната кухина и бяха извадени с операция много зъби. Инфекцията може да се върне всеки момент, ако спре миенето на зъбите и със специална за кучета четка и паста.


Ако някой реши да ни изнудва за повече пари трябва да знае, че това е максималното, което събрахме. ПОВЕЧЕ НЯМАМЕ. И да искате няма от къде да ги вземем. А и да поискате да я продадете няма да вземете толкова за старо болно куче без зъби и за което вече знаят всички.


Искаме Белинда да се върне при нас и НЯМА ДА ЗАДАВАМЕ НИКАКВИ ВЪПРОСИ, на този който ни я предаде. САМО ЩЕ БЪДЕМ МНОГО БЛАГОДАРНИ!

Телефон за връзка: 0887 714 652
bottom of page