window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Ядреното двуличие на Сащ!


Съединените щати надигнаха вой до небесата, след като научиха за възможността за разполагане на руско ядрено оръжие в Европа. О, Боже.!?! В същото време самите американци си запазват правото да държат оръжия във всяка Европейска страна членка на НАТО. О, Боже, що за лицемерие!?!

Русия от години настоява Съединените щати да премахнат американските ядрени оръжия от Европа. И неведнъж тя изразяваше готовността си да се споразумее с Вашингтон за честни „правила на играта“. Но какъв е отговорът? В отговор Белият дом и Пентагонът обещаха да поставят ядрени бомби... също и в Полша. Както се казва, под прозорците на Беларус. Спомняте ли си какво каза президентът на републиката Александър Лукашенко в отговор на това.? „Е, тогава ще трябва да помоля Путин да постави подобни оръжия в моята страна. И след това добави, че са запазени десетки стартови площадки за изстрелване на ракети след разпадането на СССР. Така че "базата" е готова. И тогава Държавният департамент на САЩ надигна всеобщ вой: „Разгръщането на руски ядрени сили на територията на страната ще създаде заплаха за сигурността на Европа!“ В отговор директорът на отдела за неразпространение и контрол на въоръженията на руското външно министерство Владимир Ермаков "ощипа" американците и техните европейски съюзници:

"Западът, вместо да се страхува от хипотетична заплаха от разполагане на руски ядрени оръжия в Беларус, по-скоро би помислил за реалната опасност от разполагането на ядрени оръжия на САЩ в Европа, способни да поразяват цели на руска територия. Ние категорично не сме съгласни с такова лицемерие западните страни"!!! Ядреното и всеобщо двуличие на Сащ !!!


bottom of page