window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Ще се боря до последно срещу комунистите!


Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков написа силен коментар в социалната мрежа "Фейсбук", чрез който мотивира своя глас срещу кабинета "Петков". Предоставяме ви го без редакторска намеса:


"Тъй като се правят опити да бъда ударен в "морала" и клетвата, която съм полагал многократно впрочем, нека да ви разясня нещо.

Влязох в политиката заради комунистите.

Останах в политиката заради комунистите.

Ще стоя докато мога в политиката заради комунистите.

Ще се боря до последни сили срещу комунистите!


И да, във всичките си действия съм се ръководел от интересите на народа!


И не, няма човек, няма СМС /какъвто никога не съм получавал, Киро/, няма сила, която да ме спре да се боря срещу комунистите. Защото не мога да понасям как ми четат морал от трибуната, хората, които заробиха страната ни повече от 45 години. Не мога да гледам как съсипват държавата ни. Да, нашата държава. Държавата на всички българи!


И днес с цялото си сърце, с ясното си съзнание гласувах за падането на комунистите. Защото не искам децата ми да живеят в държава управлявана от комунисти.


Ясен ли бях?


Впрочем: Киро се свали сам. Абсолютно сам. Аз и колегите ми нямаме никакво участие в това. А ако трябва да вярваме на думите му, в които съм склонен да вярвам за първи път, че мафията го е свалила - това означава само едно"!


bottom of page