window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Шефът на гей мафията в ПП изхвърли Събев от МС


Вече бившият премиер Кирил Петков от "Продължаваме промяната" имаше много грехове и направи много грешки и изцепки, но поне едно не може да му се отрече - беше мъж и нямаше симпатии към хора от другия пол. Дори влезе в любовен триъгълник с временния председател на Народното събрание Мирослав Иванов и Лена Бориславова.


Ако успеят да сформират правителство от "Продължаваме промяната" вече ще имаме кабинет с премиер, който е отявлен гей с много злоба и реваншизъм към тези, които му вземат любовника. Това е другият съпредседател на "Продължаваме промяната" Асен Василев.


Именно такъв е и казусът с бившия министър на транспорта Николай Събев който е и шеф на Еконт. Той е откраднал последната изгора на "мекия" ни кандидат за премиер Асен Василев. Това е министърът на културата в оставка Атанас Атанасов.


Ревнивият и много злопаметен Асен Василев е решил да си върне за откраднатото му гадже и е заявил на свои близки, че ще смени Николай Събев като министър на транспорта заради тази негова постъпка, въпреки милионите, които той наля в "Продължаваме промяната" за кампанията им за парламентарните избори.За нов транспортен министър ще бъде предложен Стоян Новаков, разбра neudobnitebg.com. Той е бившият зам.-министър, когото Събев не хареса и смени.bottom of page