window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Човек на Рашков помогнал на Семерджиев да се укрие


Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков е "нагазил лука" сериозно. Неговата служителка от първо РПУ София Симона Пейчева е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата, в която той блъсна две млади жени и те загинаха.


Пейчева е пътувала в автомобила на Семерджиев в момента на тежката катастрофа на 5 юли. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай Пейчева осигурявала на Семерджиев „зелени вълни”, когато шофирал по улиците на София.


Интересна е връзката Георги Семерджиев - Бойко Рашков - Симона Пейчева!Семерджиев бил информатор на ГДБОП. В този смисъл полицейската закрила на Пейчева не е била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер. От neudobnitebg.com се добрахме до интересна информация. Семерджиев и Пейчева били много близки до вътрешния министър Бойко Рашков. Майката на бившия футболист имала отношения с Рашков от повече от 20 години, а полицай Пейчева била лично назначение на вътрешния министър в системата на органите на реда.


Трябва ли Рашков да понесе лична отговорност за случая, преценете сами.


bottom of page