window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Човек на ДБ в Благоевград се държи като псевдо мутра (Видео)


Автор: Топ преса


Напълно проваленият „брънч“ на рогонесеца Миро и жена му Лена извади извън равновесие цялата структура на „добрите сили“ в югозападната столица, пише местният сайт "Топ преса". Едва тридесетина души от шестедесет и пет хиляден град, предимно хора от листата на ПП и ДБ и техни приятели, роднини се явиха да хапнат и пийнат за сметка на бившата управляваща партия ПП и нейната патерица ДБ. За да отрази срещата на мястото беше топ репортерът Николай Караколев от ютуб канала "Неизбежния Караколев, който зададе напълно адекватни и най – вече неудобни въпроси към гостите, домакините и симпатизантите на двете партии в Благоевград. До тук всичко е ОК.За да спази селяндурската традиция „че магарето на площата не е магаре, ако не си покаже магарията“ никому неизвестния член симпатизант и кандидат – депутат от ДБ бил и личен ибрик на пишман демократът Калоян Ханжийски – Спас Митев – Пасьо Демократа направи супер професионална имитация на мъжество. Докато в интерес на истината всички членове и симпатизанти, участници в събитието се държаха уважително и учтиво към един журналист, въпросния смешник, който наистина е много смешен и жалък, реши да изпъкне пред „началството“ заплашвайки Караколев с думите „искаш ли да ти посадя една туя на главата“ и продължи да ръси обиди, че бил “ с мръсни чорапи“.


СЪДИ ГО, НИКИ! НИЕ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ!И това го казва ибрикът на Колян Класната, чиято мазна коса е известна в целия Благоевград? Това ли ви е демокрацията бе Пе Пе – та? ДБ – от „дебели мутри“ ли идва? Интересно ни е Пасьо Демократа ако се спречка с хора като Венчо Мутафчийски например или Марио Богданов в Благоевград, дали ще си отвори малката устичка да плаши.


Колко е лесно да плашиш журанлисти, нали Пасьо? ПЛАШИ МУТРИТЕ, ЩОМ СЕ ПРАВИШ НА МУТРА НО ТОГАВА НЕ ТУЯ А ЦЯЛА ГОРА ЩЕ ТИ ПОРАСНЕ НА ГЛАВАТА,А! Гледайте им серира във видеото уважаеми читатели и си представете, какво ще стане ако такива комплексарис „малки пишки“ получат власт:
bottom of page