window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Член на ДБ: Крайно съм разочарован от партията


Бившият член на "Демократична България" Боби Борисов от Варна, който е известен със своята силна гражданска позиция и активност на голям брой обществени мероприятия сподели в свой пост в социалните мрежи, че е отвратен от ДБ заради коалицията им с "Продължаваме промяната".


Вижте целия му пост без редакторска намеса:"Крайно съм разочарован от ДБ.❗️

⁉️В редиците им имаше много кадърни и интелигентни люде обаче явно или са се продали, или не са били толкова интелигентни колкото съм смятал.....⁉️


❓️❓️❓️Демократична България удари дъното с жалкият си опит да се спаси от потъващия си кораб, но за тяхно нещастие и огромно щастие на народа, ПРОДАЙ БГ се натресаха от потъващ кораб на вече потънала гимия.


☢️ПП са възможно най-позорния политически проект видял бял свят последните 30 години и всеки който не мисли как да ги отстрани от жалкото и невменяемото им политическо съществуване в страната ни е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.


Дали си дават сметка ,,демократите,, , сиреч колониалните американски роби, какво харакири си направиха с този отчаян ход?


Едва ли, понеже ако имаха и една мозъчна гънка, подобно малоумно предложение дори нямаше да им хрумне..


Жалко, наистина жалко за поредния политически проект, оказал се патерица на чуждопоклонническия идеализъм....❓️❓️❓️


Автор: Стефан Огнянов

bottom of page