window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Чалга певица изуми феновете си


Чалга певицата Деси Слава направи шокиращо признание, с което успя за нула време да накара феновете на поп фолк жанра да откачат. Да си отпусне така душата я накара щерката на колежката ѝ Глория - Симона Загорова в кулинарната ѝ рубрика.


Докато готвеше, поп фолк дивата разкри, че всъщност поп фолк съвсем не е голямата ѝ любов. Нещо повече - до един определен момент дори не е знаела, че съществува, защото е имала очи само за фолклора, пише Шоу Блиц.


"Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк", призна Деси, а обяснението ѝ е достатъчно красноречиво - "В началото поп фолка беше много… "Радка, малката пиратка", "само да те гепна…" – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, но се подхлъзнах на около 16. Бях млада, емоционална...", сподели още тя.


Думите на Деси Слава, която е израснала с фолклорна музика, със сигурност ще жегнат много от феновете ѝ, но, както изглежда, тя предпочита да е откровена, отколкото лицемерна по този въпрос.


Любопитен факт е, че малкият ѝ 4-годишен син, я гледа по телевизията от съвсем малък, но не обича да я слуша как пее. "Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и мрази музиката, или е толкова добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее", пошегува се изпълнителката на "Бели нощи", която е майка на две деца.

bottom of page