window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Цветанов и ПП се чудят кой да е булката


Автор: Слави Милошев


Годежът и сватбата между Цветан Цветанов и новата коалиция ПП + ДБ търпи множество катарзиси.


Лидерът на политическата формация "Републиканци за България" Цветан Цветанов и бивш член на ГЕРБ, заявява подкрепа на ПП/ДБ, но частична и по места, където диалогът е добър. За това той и ще призовава на предстоящите на 2 април избори, ПП "Републиканци за България" да подкрепят по места кандидатите на коалицията.


Припомняме, че дълги години Цветан Цветанов бе сочен като дясната ръка на Бойко Борисов, но напусна партията в разгара на скандала Апартаментгейт, както и множество други скандални, които накараха Борисов да се отърве от Цветанов, заради който ГЕРБ бяха вкарани в множество ненужни скандали. След това той основа собствена политическа формация, която не се запомни с нищо особено.

Според Цветанов трябва да има прилив на енергия в обединението на ПП и ДБ. Той се надява, че коалицията ПП - ДБ ще спечели над 90 места в следващия парламент, за да успее да се противопостави на т.нар. хартиена коалиция.


Формацията "Републиканци за България" ще концентрира усилията си за предстоящите местни избори и започва подготовката си за тях.

bottom of page