window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Хубава новина! Лидерът на НД "Бащино огнище" чака трето дете


Хубава новина в семейството на лидера на НД "Бащино огнище" Ивайло Шопски! Той очаква трета рожба от неговата прекрасна съпруга. Информацията стана известна случайно след негова реч по време на празника на село Владимир.


,,Да се раждат повече деца, да се отвори училището, всичко лошо да остане в миналото и да дочакаме по-добри дни“, пожела Ивайло Шопски. След неговата реч всички присъстващи зашушукаха, че националистът ще става баща за трети път.


Близо 50 души от организацията на НД "Бащино огнище" в Радомир уважиха село Владимир по случай празника. Те помогнаха финансово за музикалната програма. Също така са подарили на селото и български трибагреник.


Жителите на село Владимир с благодарност отрупаха родолюбците с внимание и напълниха масата им с домашно приготвени баници и други лакомства.


Направи впечатление, че в групата на "Бащино огнище" имаше много ред и дисциплина. Когато приключи официалната част, те се включиха в хорото. После като един се изпратиха. Почистиха масата си и подредиха всичко изрядно. Накрая уважително и учтиво си взеха довиждане и скромно си тръгнаха.
bottom of page