window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Христо Даскалов - между затвора и парламента (Видео)


В България качеството наречено "наглост" при политиците е срещано много често. През годините сме виждали какви ли не алчни и нагли депутати и министри, но този, за който ще ви разкажем е рекордьор в тази класация.


Става въпрос за Христо Даскалов, който бе уволнен от БАБХ - българската агенция по безопасност на храните от служебния министър на земеделието Явор Гечев.


Преди 8 дни - на 5 октомври Даскалов бе освободен от поста заради поредното му провинение. Той се е завърнал на работа след фиктивния му отпуск като шеф на БАБХ, заради предизборната кампания, в която бе втори в листата на "Продължаваме промяната" за Пловдив. Христо Даскалов не е изчакал да излезе решението на ЦИК, което гласи, че ще бъде депутат и се връща незаконно на работа.


ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! Това не е всичко. Освен че се връща нерегламентирано на шефския пост в БАБХ, Даскалов започва да коли и беси и уволнява хора, които не са от близкото му обкръжение и не изпълняват чинно заповедите му, които не са в съответствие на Закона.


Освен това депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Даскалов е отишъл на екскурзия до Италия с пари от Държавата, като е записал, че отива на "командировка". Това са само някои от провиненията, които е направил Даскалов за дните, в които се е върнал в БАБХ неправомерно, преди да бъде уволнен.


Не стига, че наглостта на Даскалов е преляла всякакви чаши и сега той заявява, че не е съгласен и не трябвало да бъде уволнен, защото се мисли за единствения човек, който трябва да е вечно на поста си. Това се разбра днес от прессъобщение на "Продължаваме промяната" по повод уволнението на Христо Даскалов, който иска хем да е депутат, хем да бъде директор в БАБХ.


Припомняме ви, че скандалният политик присвои имота на възрастен мъж в Първомай за смешните 11 000 лева - десет пъти под пазарната цена. Вместо той да влезе в затвора за това си деяние, сега Христо Даскалов ще бъде депутат.

НАГЪЛ - ПО-НАГЪЛ - НАЙ-НАГЪЛ - ХРИСТО ДАСКАЛОВ!!!bottom of page