window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Хванаха с наркотици американска световна шампионка


Освен с военните си провокации в целия свят, Америка се прочу и със своите спортисти, които пласират дрога. Съдът арестува американската баскетболистка Бритни Гринър , защото е направила опит да внесе незаконно хашишово масло в Русия, съобщиха за ТАСС от митница Шереметиево.

"Задържаната е професионална баскетболистка, член на Националната баскетболна асоциация на САЩ, двукратен олимпийски шампион по баскетбол с тима на САЩ", съобщиха от пресслужбата.

Източник на ТАСС от правоохранителните органи разкри, че става дума за 31-годишната Гринър.
Инцидентът е станал в началото на февруари. Спортистката е пристигнала в Москва с полет от Ню Йорк, а при преминаване през зеления коридор на летище Шереметиево служебното куче на митниците е надушило наркотици в багажа. Той е проверен и с помощта на рентгенова апаратура е открито маслото от хашиш.

Гринър е олимпийска шампионка от Рио 2016 и Токио 2020, а освен това е носителка на световната титла от Турция 2014 и Испания 2018. Сега тя играе за отбора на УГМК Екатеринбург.

bottom of page