window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Фенове на Левски заплашиха Костадин Костадинов


Напрежението между феновете на Левски и лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов ескалира. Сините ултраси дори заплашиха с побой и насилие Костадинов.


"Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето."


Това заявиха от Националния клуб на привържениците на Левски в своята страница във фейсбук.

Причината за техния спор е нападението на феновете на Левски над жени от "Възраждане", които са пазили паметника на Съветската армия. Ето и какво написа Костадин Костадинов в тази връзка:


"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки", написа лидерът на "Възраждане" във фейсбук.
bottom of page