window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Феновете на Черно море ровят по кофите до стадион "Тича"


Верните фенове на варненския футболен отбор Черно море са били изловени в работна акция. Сайтът www.neudobnitebg.com получи снимка, на която се вижда как двама ревностни поддръжници на "моряците" от ромски произход ровят в контейнерите до стадион "Тича" с цел да намерят нещо интересно в боклука.


Те са били заснети в непосредствена близост до клубния стадион в една от уличките в квартал "Чайка". Личи си, че това са едни от най-верните фенове на отбора, воден от Илиан Илиев, защото единият от тях е успял да вземе фланелка от бившия футболист на Черно море Йордан Юруков, с която е облечен, както се вижда на снимката.


Припомняме ви, че преди да стартира дербито на вторите отбори на Черно море и Спартак Варна, на стадион Тича имаше високо напрежение, в което ултраси на двата тима нахлуха на терена, но до бой не се стигна.

Сайтът www.neudobnitebg.com се сдоби с интересна информация, според която привърженици на "соколите" са поискали да си оправят сметките с "моряците" в честен сблъсък с равен брой участници, но зелените фенове са се скрили в квартал "Чайка" и близките "контейнери", както се вижда от снимката.bottom of page