window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ФАШИЗЪМ: Депутат от ДБ поиска задължителна ваксинация


Депутатът от Демократична България д-р Александър Симидчиев поиска ново затягане на мерките у нас срещу измисления Ковид 19. Той намекна и за задължителна насилствена ваксинация. Неговата крайно фашистка позиция звучи така:


„Целта на всички мерки е да се пазим като общност, а когато тези, които искат да пазят другите са около една трета от всички, които подлежат на разпространение на заразата, не можем да се отворим така, като други държави като Англия и Израел, където голяма част от обществото е защитено. Защото властта така и не увеличи ваксинацията“. Последното изречение, което Симидчиев изказа е много обезпокоително, защото по този начин той подтиква управляващите да наложат задължителна насилствена ваксинация.По думите му в държави, в които има по-ниско ниво на заразяване или не толкова тежко боледуване мерките могат да бъдат отхлабени. „Целта на всички мерки е намаляване на риска за индивида и намаляване на заразяването на рискови групи. У нас населението остава все още рисково за заразяване и високо разпространение на инфекцията и то към рискови групи“, обясни Симидчиев.

bottom of page