window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Управляващите от ПП откраднаха страницата на НД “Хан Кубрат” след протестите срещу тях


От най-голямата гражданска организация у нас пуснаха писмо до всички медии, в което пише, че управляващите от "Продължаваме промяната" са откраднали страницата на НД "Хан Кубрат".


"Уважаеми медии, скъпи приятели, почитатели и активисти на Национално движение “Хан Кубрат”, обръщаме се към всички Вас, след като станахме жертва на хакерска атака към нашата страница във Фейсбук, малко след протестите, позицията и отпора, който оказахме на плотическа партия Продължаваме промяната да състави кабинет в това компрометирано Народно събрание.


Твърдо смятаме, че пръст в този гнусен и крайно незаконен акт имат именно IT средите около ПП и техните коалиционни партньори! Досега години наред сме били критици и на други предходни правителства, но никога не сме ставали жертва на подобно посегателство.


Сезирали сме прокуратурата, защото вярваме във върховенството на закона. Това е единственият независим начин да получим справедливост. Национално движение “Хан Кубрат” категорично няма да се преклони и изплаши от тези атаки и ще продължи да отстоява интереса на българските граждани, защото ние вярваме в силата на гражданското общество!bottom of page