window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Украинците живеят по-богато от българите


„Украинците живеят по-богато от българите“. До този извод е достигнал варненецът Христо Хаджимихайлов, който е танцьор и хореограф и един от най-известните преподаватели по танци в България на деца от 10 години до възрастни хора в неговата школа „Creators”. Вижте какво написа той в социалните мрежи:„Онзи ден ходих до София. По пътя около 30% от колите бяха с украинска регистрация. 100 % от тях бяха скъпи и нови. Стана неволно! Просто започнах да се заглеждам по - хубавите коли по пътя. Струва ми се, че са живяли по - богато от нас или поне тези, които са тук със собствените си автомобили. Боде ми очите.


Чета коментари в нета на двете страни на монетата. Търся и информация, която телевизията крие, защото именно официалните медии са ми коректив и виждам, че имат контрол на кое да вярваме и на кое не. И точно този контрол ми боде очите! Кара ме да мисля, че нещо не е наред. Те казват едно, а аз виждам друго. Остава да избирам дали да вярвам на тях или на очите си“, пише Христо Хаджимихайлов в социалните мрежи.От neudobnitebg.com многократно сме писали и сме се възмущавали за огромните помощи, които получават украинци, за сметка на българи, които тънат в нищета и мизерия. Украинец – 1200 лева на месец помощи, безплатни жилища, лекарства, интернет, паркоместа и т.н. За сметка на това българските деца получават едва 40 лева на месец, а пенсионерите ни 300 лева….

bottom of page