window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

УКРАИНЕЦ vs БЪЛГАРИН


Украинците направо досаждат на хората и искат да спечелят обществена подкрепа и се опитват да се държат като у дома си – това може да се види все по-често! А един клип, направен от украинец, буквално потвърждава това. Всичко се разиграва на белгийска бензиностанция, но без да се уточнява около или в кой град става действието. Там нашенец спокойно си зарежда камиона, който кара. В този момент обаче един украинец решава просто ей така да го провокира и да започне разговор на висок тон за войната, Русия, Украйна, България и Путин:


„За Путин ли сте?“, крещи украинецът.


„Аз съм за Русия! Цяла България е за Путин!“, отвръща му категорично нашенецът, чието име не става ясно.


„Искаме свободна държава! Защо Путин дойде при нас?“, вайка се пък украинецът.


„Искате ли свободна държава с американци?“, не вярва на ушите си българинът, който също показва похвално познание за неонацистката същност на батальон „Азов“, Майдана и участието на САЩ в него.


„Днес той взе Украйна, утре ще дойде и ще вземе България!“, крещи като обезумял украинецът, визирайки Путин.


„Нека ни вземе, по-добре ще е, отколкото с Европа“, спокойно отговаря българинът.


„Ама България помага на Украйна. Даде ни много неща, че и 30 самолета“, истерично казва украинецът, визирайки незнайно каква информация.


„Ма какви 30 самолета? Ние нямаме толкова“, отвръща му нашенецът.


Фактът, че украинците в Европа се държаха неадекватно през последните две-три седмици, вече сякаш не е новина. През тези дни научихме много за „подвизите“ на т. нар. бежанци и за жестокостта на украинските емигранти, които планират да си намерят работа на мястото на българите и да настанят децата си в детски градини за сметка на българчетата, които с години не могат да се доредят до място в градините!

bottom of page