window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Третият мандат отива в БСП или БВ


Президентър Росен Плевнелиев издаде любопитна информация относно парламентарната рулетка. Ако се стигне до трети мандат, според него Румен Радев ще го даде на една от партиите БСП и "Български възход".


"Неспособни сме като държава да постигаме националните си цели". Тази позиция изрази пред БиТиВи Росен Плевнелиев за отказа ни да влезем в Шенген.


Трябва да заработим с държавите, които са ни отрязали. За доверие се работи, по думите му. Шенген трябва да бъде признат за национална цел.


Ако не влезем в Еврозоната от 1 януари 2024 година това ще е последният влак, според Плевнелиев. След тази дата за дълъг период вратата щяла да се затвори вратата за клуба на богатите.


Президентът Радев се провалил в целите за страната ни. Изглеждаме като повалена държава, по думите му. Политиците се замерват с популистки идеи, а електоратът е превърнат във фен клубове, по мнението на Росен Плевнелиев.


Защо партиите да не подкрепят едно експертно програмно правителство, недоумява той. Нека да дадем шанс на Габровски, призова Плевнелиев. За него ПП са леви популисти. Дано да помъдреем, пожела си той.


За него третият мандат трябва да отиде в ДБ. Но те не можело да излязат от популистките действия на ПП. Плевнелиев прогнозира, че за третия мандат Радев ще избира между БСП и БВ. Днес се крои бъдещето на България, дано сме мъдри, поясни Росен Плевнелиев.

bottom of page