window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Този кабинет е най-тъжното нещо, което може страната ни да има


Един от най-актуалните политически анализатори у нас Сергей Петров написа остър коментар срещу управлението в страната ни. Той го публикува в социалната мрежа Фейсбук, а ние ви го предоставяме без редакторска намеса:


"Този кабинет е най-тъжното нещо, което може страната ни да има в момента.


Опитват се да оправдаят тоталния си логистичен провал за преместване на бежанците, но няма как да мине номера.


Не можело вечно да са настанени на първа линия - ми вие измислихте този ход. Да спомена ли, че първите хотели бяха на "ваши" хора, а после стана ясно, че ще плащате със задна дата? Или да го пропусна.


Сега ходят и скитат някакви хора с куфари, някакви автобуси стоят по два часа и не знаят къде да тръгнат, майките с деца нямат идея какво се случва, ма за това били виновни.... самите майки с деца.


Сами си качили на сайта, че ще информират всеки бежанец до 48 часа преди преселването, иначе обясняват, че нямало как да ги информират предварително.


Само да спомена, че има нова тенденция в България - на денонощие си тръгват повече украински граждани, отколкото пристигат.


Полша прие над 3,6 млн.

Румъния почти 1 млн.

Унгария (където Орбан обяви Зеленски за враг) почти 700 000 хиляди.

Словакия - 460 000.


И там се справят някак по-добре от България. И ако има проблеми, никой не се опитва да си мие ръцете със самите бежанци и да всява негативно отношение към тях в обществото.


Изказването на Калина Константинова (вице премиер по "ефективно управление") е достойно за оставка".

bottom of page