window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Терористи се разхождат в градския транспорт и магазините в София

Терористи с маски обикалят столицата. За множество такива случаи ни сигнализираха читатели на сайта neudobnitebg.com. Показваме ви и някои от тях.


Припомняме ви, че в България има приет Закон от 2016 година, който забранява носенето на облекло, скриващо напълно или частично лицето на публични места – това е актът, известен като закон за бурките.Въпреки че има приет закон, в България беше наложена и заповед за носене на маски на закрити места. Тя е подзаконов нормативен акт и когато бъде обжалвана в съда, решението е в полза на закона.


От 1 април в България тази заповед не важи и вече маските са забранени и със закон и със заповед. Извънредната епидемична обстановка е прекратена и хора, които крият лицето си в градския транспорт или магазините могат да бъдат преследвани от правосъдието като терористи.Ние от neudobnitebg.com приканваме хората да спрат да носят тези парцали върху лицето си, защото освен че нарушават българските закони, по този начин вредят на своето здраве.

bottom of page