window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Тези ще се разпаднат до изборите!?!


Автор: Виктор Волокин


Когато четете тези редове най- вероятно в партийните централи вече ще са наредили своите изборни листи. Даже до голяма степен ще са пресметнали кой какъв ще е в следващия 49-ти парламент. Защото всичко се знае. И именно това е най- притеснителното.


Това, че скандалите текат до последния момент е просто, защото баницата е сладка. И тези "новите" не спират да ни изумяват с неспособността си да поделят тази баница. В последният момент успяха да се изпокарат и за София- област!


На 19 февруари Александър Дунчев от ПП шумно обясни, че няма да се примири, ако друг води листата в 26 МИР, което взриви обстановката в прясната политическа коалиция.


Нездрави скандали има и в ДБ, където своите претенции за лидерската позиция в София- област предявяват председателят на ДСБ Атанас Атанасов и д-р Александър Симидчиев. На вторият е обещано водаческо място в Русе, само и само да се откаже от въпросното място.


Ееех колко изкуствена любов. Но цената си заслужава. По непотвърдени данни заплатата на един депутат може да набъбне до петцифрена сума.


С комисионни от няколко лобистки закона, никому неизвестен законотворец може да се окичи с титлата "милионер". Та и следващите места в листите са важни. И те носят милиони. За нас остава сеирът…

bottom of page