window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

ТЕЖКИ КОНФЛИКТИ В САЙТА "БЪРД": Уличеният в поръчкова журналистика Димитър Стоянов напуска?


Парите от платените статии отивали при Чобанов и любовницата му, пише ПИК.


“Дискретният” журналист Димитър Стоянов, уличен от боса на "Делта гард" в поръчкова журналистика, успя за кратко време да забърка още един скандал, пише Бунт.бг Този път Стоянов повлича със себе си шефа си Атанас Чобанов – собственик на сайта "Бърд", и неговата любовница Десислава Георгиева /бивша служителка в консулството ни в Солун, а понастоящем се препитава в Министерството на външните работи/. Както ПИК съобщи, Атанас Чобанов е лудо влюбен в Десислава, на която дори купил апартамент в Гърция и я гледал като малко момченце в очите.


Стоянов надълго и нашироко разказал на негов познат какво предстои, как “великолепната” им тройка разработила схема на принципа “такса спокойствие”. Че Деси Георгиева успяла да източи цялата база данни на българи с имоти в Гърция. Как съвсем скоро този списък ще се публикува поетапно и уж “случайно” в сайта "Бърд", за да рекетират нашенци с къщи в южната ни съседка.


И това съвсем не е всичко около тази групичка “честни” и “независими” граждани.

Говори се още, че предизборно ПП и ДБ ще налеят голяма сума пари в "Бърд", с за да се пишат за тях суперлативи - колко са велики и чисти като същевременно се сипе помия по останалите партии и най-вече срещу ГЕРБ и ДПС.


Припомняме, че в ПИК разкри, че прокуратурата разследва Лена Бориславова от ПП за връзки с Атанас Чобанов.


Според доклад на ДАНС тя е предоставила документи със секретна информация, като дори е драскала по тях.


Документите били свързани с "Турски поток", а целта на атаката била да се удари по ГЕРБ.


Близки до "Бърд" споделят още, че въпреки добре обмислената стратегия, Димитър Стоянов едва сдържа нервите си и е почти невъзможно за него да продължава да стиска зъби от яд. Причината е, че заради лудата любов между Чобанов и Десислава, до Стоянов не стигали пачки, а жълти стотинки. Влюбените любовници профуквали всичко за себе си, а на черноработника Стоянов хвърляли по някоя и друга троха, за да стои и продължава ожесточено да съска по сайтовете и сред обществото.

Но “дискретния” журналист се чувствал пренебрегнат, недооценен, слабо задоволен финансово и точно поради тази причина започнал да говори и срещу Чобанов. Разказвал за какво харчели пари с любовницата си.


Стоянов споделил още, че обмисля скоро да направи свой сайт за разследвания и “независими”, но платени статии, за да се измъкне от Чобанов, който бързо бил забравил кой какъв е в играта.


Историите около журналиста със скрити русофилски наклонности все повече започват да приличат на турски сериал, в който има от всичко - любовни скандали, бизнес скандали, недооценен професионализъм, разкрития за измамни схеми, коментират хора от обкръжението на Димитър Стоянов.


Припомняме ви, че преди седмица журналистът Николай Караколев, известен с прозвището си Неизбежния, разкри подробности около дейноста на Димитър Стоянов, след като го интервюира.
bottom of page