window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

С Русия към един променен завинаги Свят!


Лагерът на страните , които застават твърдо против световните агресии и външни политики на САЩ е много ясно очертан! Това са Русия, Китай, Иран, Саудитска Арабия, Бразилия, Индия, Пакистан, Венецуела, Северна Корея, Беларус и Южна Африка!


В тази група страни влизат производителите и доставчиците на над 80% от петрола в Света! По пътя към един по- добър и балансиран свят - свръх важни събития се случиха през последните десетина дни:


1. Русия, Китай, Индия и Бразилия поискаха обяснение от САЩ за биолабораториите им в Украйна и програмата, по която работят! Заявлениято им беше отправено в много остра форма и безкомпромисен тон!


2. Русия обяви, че от началото на следващия месец намалява добива си на петрол и забрани износа на пшеница, зърно и торове! А тя е най големият износител!


3. Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, известни като БРИКС (BRICS), започват разработването на обща платежна система!


4. Иран изстреля 12 ракети по американски обекти в Ербил!


5. Саудитска Арабия и Китай подписаха огромна 10 милиардна сделка, за строеж на НПЗ, работещо с руски петрол в Китай !


6. Саудитска Арабия съобщи, че започва да продава петрола си за юани!


7. Русия и Китай, финализират системата си за междубанкови разплащания,която ще заобикаля англо-саксонската SWIFT!


8. Николас Мадуро отклони всякакви опити на САЩ за стопляне на отношенията и евентуални бъдещи доставки на петрол срещу смекчаване на санкциите срещу Венецуела!


9. Който иска да купува нещо от Русия вече ще плаща изцяло и само в Руски Рубли!


С РУСИЯ КЪМ ЕДИН ПРОМЕНЕН ЗАВИНАГИ СВЯТ!!!bottom of page