window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Съдът:Арестът на Борисов е незаконен! Оставка на Рашков!


Арестът на Бойко Борисов е бил незаконен! Софийският градски съд се произнесе по жалбата за задържането на бившия премиер и лидер на ГЕРБ.


Главна дирекция "Национална полиция" ще трябва да заплати разноските по делото в размер на 300 лева, които ще бъдат платени от нашите данъци и ние ще страдаме заради неадекватните и реваншистки действия на Рашков, който завижда на Борисов, че е най-успешният премиер в новата българската история, а Рашков си остава милиционер, който е известен с високоспиртовите си репресии.


Адвокатката Станислава Каракушева заяви, че не е изненадана от решението на съда. Тя добави, че разследването се е водило от некомпетентен орган и не е било наложително Бойко Борисов да бъде задържан. Като друг проблем при ареста адвокатката посочи липсата на фактически основания в заповедта като време и място. Тя подчерта и липсата на неотложност, защото досъдебното производство касае събития от преди няколко години.


След решението на съда, младежи от партия ГЕРБ направиха флашмоб пред прозорците на Бойко Рашков с искане за неговата оставка.

bottom of page