window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Събудете се! България умира!"


Един от активните българи с гражданска позиция и един от инициаторите за създаването на сдружение „Агора България" Петър Недевски написа силен коментар в социалните мрежи. Предоставяме ви го без редакторска намеса:


"Интересен катарзис, се наблюдава напоследък в общественото пространство! Корни, едно от лицата на мафията - говори и заявява гордо, че се бори против нея. Гого Видинското бойьец, ненавиждащ довчера въпросната - днес услужливо и с влажен поглед ѝ подава мегафона.


Про100-то Киро (един от съучередителите на ДБ, партията, заявяваща се като антипод на Корнината), със задоволство обявява, че са заедно, рамо до рамо в борбата.


Тя пък (Корнито), от своя страна щедро отвръща с "благодаря ви, приятели". Настя - общият/та/то, коалиционен партньор на герберастите и бъркал/а/о съвместно с тях в кацата с меда - днес и той/тя/то срещу мафията.

Плужеци! Това, приятели, са част от така наречения политически "елит" на страната. За пари, тия са готови на всичко.


Едно време герберастите, успиваха, че видите ли ако не получат подкрепа, щяли да се върнат комунистите на власт (много им повярваха и после гóрко съжаляваха поради факта, че се довериха не на червените, а на сините комунисти). Същите прийоми наблюдаваме и сега. Не ни ли подкрепите, връщате герберастите на власт. Откъде да ги връщаме, като те не са си тръгвали? И то благодарение на вас - "новите".


Изреченото обаче, вече не е от сини, а от розови/многоцветни. За 33 години едни и същи муцуни, подвластни на царица-парица манипулират обществото, а играта е повече - някак си от ясна, та по-ясна. Не мога да го възприема факта, че лица участващи в политическия живот на страната в последните (вече споменати 33), та до ден днешен, ще се явяват борци срещу нещо, от което са неизменна част. От което са зависими. Ако довчера са били разклонение, днес те вече са корен. Част от корена искат да са и розовите/многоцветни.


И както е казал поета : "Борбата е безмилостно жестока!" - но не за България, а затова да си част от корена.


Ако вие сте се примирили, аз не съм! За мен борбата е била и ще е безмилостно жестока, но единствено и само за България"!

bottom of page