window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Стоп на подмяната и измамата


СТОП НА:

- ПОДМЯНАТА,

- ИЗМЯНАТА И

- ИЗМАМАТА !!!


Áгора БЪЛГАРИЯ съобщава, че организира всеобщи антиправителствени протести и в подкрепа на внесения, в изчерпаното вече 47-мо Обикновено Народно събрание, Вот на недоверие спрямо Правителството "про100киро" на площад "Народно събрание" на бул. "Цар Освободител" на:

- 21-ви ЮНИ т.г. (ВТОРНИК) от 14:00 ч.;

- 22-ри ЮНИ т.г. (СРЯДА) също от 14:00 ч. и на

- 23-ти ЮНИ т.г. (ЧЕТВЪРТЪК) от 08:00 ч.



Ние - протестиралите срещу корупцията в Държавата и Българската правосъдна система, както и срещу Правителството на "ПоДмяната" и заявяваме:

Стоп на 33 годишния погром, печално увенчан от 99-тия Кабинет "про100киро"!


Стига на лъжата и подмяна!


Стига сме търпели "наши" и вносни измамници във властта!

Стига марионетки и слуги на чужди интереси, провокирани от лично облагодетелстване чрез слугинаж!

Стига задкулисие, корупция и рекет!

Стоп на назначаването на Българското правителство от чужди Посолства!

Стига безпринципни коалиции, усвояващи пари и атрибути на властта чрез псевдоуправление на всяка цена!

Да си върнем България на Българите и да накажем виновните за най-голямата измама за цялостното 33-годишно разграбване на нашата Родина, предали и продали както Протеста, така и целия Народ!


Долу Кабинета на срамотната и смехотворна марионетка про100киро, орезилила почти 14-вековна България; алчната му другарка Нинова и всеядните Иванов и Атанасов, които от антикомунисти, станаха първи Костови социалисти. Долу Тройната коалиция на псевдо зелената либерално-социалистическа-фашистко-демократическа всеядна идеология на националния грабеж! Долу на най-безродното и псевдоевропейско богопротивно правителство "Петков"!


Протестът от 9-ти юли 2020 г. искаше промяна, искаше справедливост и нов модел на управление на страната. Имахме надежди, имахме мечти. Но получихме куролация и поредната подмяна.


33 години разруха стигат!


Експерименти с простотия, продажност, чуждопоклонство, колаборация с българския ъндърграунд, пълна цензура на медиите, преследване на инакомислещите, извращаване на националната ни идентичност, облагодетелстване чрез международни схеми и дългове на гърба на Българския народ няма да позволим!


Време е за България!


Време е за рестарт и присъди!


Киро и Асен; Лорер и Еконта; Сербезова и Константинова; Йорданова и Заков; Денков и Наско; Рашков и Гела не са промянаТА. Те са статукво на старото вечно гадно подмолно българско задкулисие. ПП не е промяна, а е поле за битка между политико-икономическите олигархично-мафиотски кланове, които са си в постоянна омерта, разиграваща вдигане на мизата. ПП е явно - Прокопиев сменя Пеевски, а това е поДмяна, а не пРомяна!

Българите заслужаваме Правителство, което не е Тройна коалиция "Секс, наркотици и рокендрол" с главна уру.пия без тапия Кордела Калоян-Методиева, която няма нищо общо с мъжа си от руската компания "Лукойл" и който не извършва кремълски преврат в София по думите на джобния генерал, едва достигащ тезгяха на Другарката, която беше Госпожа, а сега отново е Госпожица. И не нямаме предвид Асеня Госпожицата, камо ли Сербезовата.


Това ГугЛенско Правителство, което "не е" на мафията, макар и него също тя да го управлява не пита и не посочва никога какви са за него "героите": Пламен Бобоков, Васил Божков (човек на Магнитски по изказа на простото), Огнян Донев, Иво Прокопиев, Алексей Петров, Кирил Домусчиев, Цветан Василев, братя Вълневи, Валентин Златев, тимаджии, пещерняци и други знайни и незнайни любители на поДмяната, участващи в процесите на политическото (а понякога и на сексуалното) преориентиране на депутатите.


Долу покварения развратник про100киро и цялата му крадлива и уродлива шайка извратеняци, завзели чрез измама българската власт и държащи я узурпаторски в полза на чужди сили, иточващи и последния живец на всеки българин!

Съд и Затвор!

Всички заедно да подкрепим Вота на недоверие към Правителството, нямащо никакво легитимно доверие!

bottom of page