window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Срам! Едва 3 души се срещнаха с депутати на ПП в Пловдивско (Видео)


Голям срам и резил за двама депутати от "Продължаваме промяната". Това са бившият шеф на БАБХ Христо Даскалов и Венцислава Любенова.


Те са избрани от листата на "Промяната" в Пловдив Област. Поради тази причина бяха организирали две срещи с избиратели в пловдивски села, за които бе съобщено и в социалните мрежи, което се вижда от снимката.


На събирането в читалището в село Йоаким Груево се появи едва един човек, който е поискал да се срещне с Христо Даскалов, а в Младежкия дом в село Труд двама са поискали да видят Венцислава Любенова от ПП, разбра сайтът www.neudobnitebg.com.


Припомняме ви, че фигурата на Христо Даскалов е изключително скандална и противоречива. Сега няма да изброяваме десетките му провинения като шеф на Българската агенция по безопасност на храните, но ще споменем, че той е присвоил къщата на болния Георги Георгиев в Първомай за едва 11 000 лева, вместо за реалните 150 000. Вижте още в разследването на колегата Николай Караколев.


bottom of page