window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Соколи София" осъдиха опита за убийство на българи в Македония


Една от най-актуалните футболни фенски фракции у нас - "Соколи София" излезе с позиция срещу опита за убийство на привърженици на Левски от страна на пияни и надрусани македонци преди мача на "сините" с Шкупи.

Фенската фракция на "Спартак" (Варна) "Соколи София е известна с мощната си подкрепа на всички гостувания на "соколите", без значение дали те са в "А", "Б" или друга група у нас. Вижте какво написаха от ръководството на "Соколи София" в официалната страница на фракцията:


"ОСТРО ОСЪЖДАМЕ ОПИТА ЗА УБИЙСТВО НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В НАША МАКЕДОНИЯ, ОТ ПРИМАТИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, БЕЗ ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ!


ПРИЗОВАВАМЕ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА НЕЗАБАВНА РЕАКЦИЯ И МЕРКИ СРЕЩУ БЪЛГАРОФОБИЯТА ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!", пишат феновете на "Спартак", които живеят в столицата и са известни в ултрас средите като "Соколи София".

bottom of page