window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Служители на ГДБОП задържаха двама за склоняване към проституция
При спецоперацията в к.к. Слънчев бряг са иззети парични суми в големи размери и други доказателства за престъпната дейност; Действията са проведени под надзора на Районна прокуратура - Бургас


Специализираната полицейска операция е проведена от служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ на 3 септември. В хода ѝ са задържани двама мъже – на 46 и на 52 години, склонявали жени към проституция, като им осигурявали помещения и транспорт за това.


При процесуално-следствените действия, извършени в нощен клуб в к.к. Слънчев бряг и на адресите на задържаните, са открити редица бележки и тефтери, доказващи престъпната дейност, както и парични суми в големи размери. По случая са разпитани множество свидетели, включително и пред съдия от Районен съд - Бургас.


Бургаската районна прокуратура е повдигнала обвинения на двамата задържани, а районният съд е постановил постоянното им задържане.


bottom of page