window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

След като Руди Гела оглави листата: Трети човек на ПП от Плевен отказва да участва в изборите


Трети човек на „Продължаваме промяната“ в Плевен изненадващо отказва да участва в предстоящите парламентарни избори на 2 април. Става дума за бившия зам.-областен управител Виолета Иеремиева.


Преди нея от партията излязоха знакови имена на политическата формация – Иван Христанов и Иван Манев. Иеремиева напуска редиците на „Промяната“ с класическия мотив „лични причини“. Тя отказва каквито и да е медийни изяви.


Медийни публикации обвързват този „теч“ на кадри от ПП със завръщането на Радостин Василев – Руди Гела като кандидат за народен избраник в Плевен, но вече не от ИТН, а от „Промяната“. Анализатори смятат, че съпредседателят Кирил Петков като нищо може да е хванат на тясно от Василев, за да се стигне до там, че да се откаже без каквато и да е съпротива от най-близките си хора. По този повод журналистката Соня Култуклиева споделя във Фейсбук:

„Разговарях с Виолета Иеремиева, бивш заместник-областен управител, която обяви, че няма да участва в предизборната кампания на “Продължаваме промяната” в Плевен. Била обсъдила това с близките и приятелите си - правела го по лични причини.

Казах й: плевенчани не вярват на това обяснение, Радостин Василев ли е причината?

Тук Виолета Иеремиева ме помоли да прекъснем разговора, защото имала спешна работа.

Как ви се струва? Каква е истината, при положение, че Виолета Иеремиева не напуска партия “Продължаваме промяната” и се оттегля само от кампанията за тези избори?

Мълчат Иван Христанов и Иван Манев, не коментират защо изведнъж напуснаха “Продължаваме промяната”, след като научиха от мен на 2 февруари, че Радостин Василев уговаря Кирил Петков да го премести като водач от Габрово в Плевен, защото листата е много по-дълга и се влиза в парламента с по-малко гласове… Истината все някой ден ще излезе наяве.

Кирил Петков няма как да се скрие от въпроса: с какво толкова Радостин Василев го държи, защо така панически го е страх от записите - те само морално укорими разговори ли съдържат или и незаконни уговорки; клонят ли към “търговия с влияние” пазарлъците му с отцепниците от “Има такъв народ” в апартамента на Руди Гела?

Най-напред заради ренегата напусна Яна Балникова, после си тръгнаха Иван Христанов, Иван Манев, Виолета Иеремиева … колко още щети може да понесе “Промяната”?


Руди Гела е Терминарор. Злокобен. Той разклати “Има такъв народ”, следва “Продължаваме промяната”.


… Каква порнография, каква гротеска! Бившият спортен министър, който издига лозунга: “Справедливост! Морал! Правосъдие!”, движи с “Мис Силикон” (появиха се снимки и публикации, които той не отрече) - Жасмина Стоичкова няма диплома за основно образование и на въпроса: “секс по любов или за пари”, отговаря “и двете”; била е любовница на сина на разстрелян ВИС-аджия, та тя ще огрява кампанията на харвардски възпитаници и самонадеяни гении с дипломи от престижни университети … срам голям за културните жълтопаветници.

Майко мила!“


bottom of page