window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Слави отряза мераците на Нинова за правителство (видео)


ИТН няма да участва в преговорите. Това обяви лидерът на партията Слави Трифонов.

"Ние правителство на лицемерите няма да правим и ще отидем на избори. Аз изтривалка ли съм, аз ли съм оправданието за некадърността на едни аматьори. Лъжете безсрамно, нагло и отвратително. Нямате чест и достойнство", каза Слави Трифонов.


Христо Иванов публично си призна, че лъже. Това заяви в пряко включване във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов.


Той посочи, че Христо Иванов е поискал ИТН да няма министри.


Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира скандала със записите от заседание на ПГ на ДБ.


"Лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в съвременната българска историята видяхме истинско лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика. Каза, че има преговори с ИТН. Той каза това означава, че те вече не могат да кажат ИТН е 100-процентова мафия, а ние - 100-процента бели. ИТН и "Продължаваме промяната" ни наричат мафия, не защото е така, а защото те така изглеждат бели. Т.е. Христо Иванов признава, че нагло и брутално и безсрамно лъжат. И това, че ние не сме мафия е проблем.


Това е отвратително", каза Трифонов.

"Демократична България" за първи път говориха това, което наистина мислят. Говореха това, което наистина мислят, в сградата на Народното събрание в ефир с включени микрофони и камери. Говореха, защото не знаеха, че са на живо. И лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в новата ни история видяхме истинското лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика.", каза Трифонов.


Той допълни, че от "Демократична България" лъжат, че не обсъждат персонален състав на кабинета.bottom of page