window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Скъпоплатеният провал!


Автор: Виктор ВолокинИнтересувам се от футбол. И за това ще направя една, леко странна асоциация между Шампионската лига и българската политика. Коалицията ПП/ДБ много ми напомня на многомилионния проект Пари Сен Жермен. И тук, парите наливани от арабския свят и в двете формации са най- малкия проблем. Французите се ползват с почти неограничен капитал.


В момента там играят Меси, М'бапе и Неймар, както и куп други звезди. Същото се получи и в предизборната надпревара, особено след като излязоха данните от похарчените пари за медийни изяви на кандидатите. ПП/ДБ са "хвърлили" над милион лева за реклама, което е почти, колкото парите, похарчени от всички останали.


В последните дни на кампанията, по големите медии "въртяха" по два техни предизборни клипа един след друг! А в социалните мрежи лицата на Киро, Христо и Асен ни гледаха отвсякъде. Но и това не им стигна за победата. Както и на ПСЖ с Меси и другите звезди. Просто, защото на върха има място само за един. А в Шампионската лига, за съжаление на парижани, играят величия, като Реал Мадрид и Байерн Мюнхен. В ПСЖ често сменят треньорите.


Наскоро един от "спонсорите" на Промяната Николай Събев също поиска оставки. Нормално, като "наливаш", а мачът не върви. Но за разлика от българската политика, във футбола май е останала капка морал.


"Необходими са топки, за да се играе футбол", както е казал народът…или Христо Стоичков. Тези дни ще разберем кой има такива. Заговори се, че Меси е напът да напусне "арабския" проект от Франция, защото не е щастлив. Очаквам съвсем скоро подобна инициатива да предприемат и част от "звездите" на проваления "дубайски" проект в българската политика!

bottom of page