window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Скандал! Украинка спечели мис Варна


За осемнадесета поредна година организатор и продуцент на събитието бе Мира Матеева – собственик на модна агенция Вип Фешън Груп, която блестеше с уникална рокля, изработена специално за нея от талантливата дизайнерка Мирена Чакърова.


За ценителите на блясъка и красотата Мис Варна не е традиционен конкурс, а уникален и неповторим шоу-спектакъл, защото всяко едно от изданията през годините е подчинено на различна, интересна и оригинална тема. Тази година ефектните превъплъщения на професионалните танцьори от балет Арт Денс и претендентките за титлата Мис Варна 2023-та потопиха публиката в един модерен и и нестандатен сюжет, с невиждани до сега изпълнения. Фантастичната хореография, дело на Нина Козина, внушителната сцена, нестандартни декори, светлинни ефекти и екстравагантен стайлинг на участничките, както и цялостната визия на спектакъла, доказаха за пореден път, че Мис Варна е най–стилния и класен регионален конкурс за красота в България.

Водещите– популярния оперен бас – Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, превърнаха церемонията в бляскаво светско изживяване, а фантастичните им изпълнения изправиха публиката на крака!


Сред компетентното жури, водено от организаторката на събитието – Мира Матеева, бяха и Ирина Папазова – собственик на Интерсаунд и лицензиант на конкурса Мис България, Гаел Санчес - мениджър бизнес развите в Nu Boyana Film Studios и продуцент на конкурса Мис България, както и партньори на конкурса.


Цялостното отразяване и излъчване на Мис Варна 2023 бе поверено на медийния партньор на конкурса CODE Fashion TV , а официалните фотографи - Боби Решовски, Веселин Тончев, Красен Белев и Пламен Колев, запечатаха неповторимите кадри от близо три-часовият спектакъл.


Наградният фонд на конкурса МИС ВАРНА 2023 е на обща стойност 30 000 лева.


И тази година по време на модния форум, екипът на VIP Fashion Group организира благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени на кампанията “Аз Вярвам и Помагам”. Каузата им за 2023г. е да бъде събрана сумата от 500 000лв.,с която да бъдат закупена медицинска апаратура за МБАЛ СВ.АННА-ВАРНА и неонатална линейка за бебета за нуждите на СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна”.
МИС ВАРНА 2023 – Елизабет Кравец


1 подгласничка – Антоана Илиева


2 подгласничка – Меги Йорданова


3 подгласничка – Карина Лазарова


– Мис Интернет Варна – Натали Башева


– Лице на VIP Fashion Group – Даная Янкова


– Лице на Dika – Елизабет Кравец


- Лице на FERTIX - Елизабет Кравец


- Лице на DR. DI CLINIC – Натали Башева


- Лице на DENTAPRIME – Елизабет Кравец


- Лице на Fitness Line – Меги Йорданова


- Лице на PRODERMA – Елизабет Кравец


- Лице на HUGASIAN - Елизабет Кравец


- Лице на Skin Solution – Елизабет Кравец


- Лице на Cristian of Roma – Карина Лазарова


- Лице на SARA PEN – Антоана Илиева


- Лице на AVANGARD – Маргарита Маргаритова


- Лице на Holiday Bridal House – Яна Стоянова

bottom of page