window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Скандал! Центрове в Германия предоставят „стаи за мастурбация“ за деца


Дневните центрове в Германия насърчават малките деца да изследват своята сексуалност в специални „стаи за мастурбация“, според съобщения в германските медии, установи редовен читател на сайта www.neudobnitebg.com.

Един доклад, публикуван от Die Welt , обсъжда как практиката на сексуализиране на детските градини се разгръща в две детски градини в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия [NRW].


В доклада се казва, че детските градини твърдят, че предлагат „на децата свобода да изпробват детската сексуалност“, настоявайки, че „мастурбацията е нещо нормално“ и че заведението смята, че позволяването на сексуално самозадоволяване в своите помещения е „от голямо значение“.


Част от доклада, преведен от немски на английски, гласи:


Децата трябва да могат да се „оттеглят на безопасно място, за да се открият и задоволят физически“. В това се убеждават в детско заведение в Керпен. В тяхната концепция за сексуално образование се казва, че дневният център предлага „свободата на децата да изпробват детската сексуалност“. Така че „мастурбацията е нещо нормално. Разрешаването на „мастурбацията“ в дневните центрове е „от голямо значение “
InfoWars доклади: Докладът продължи да описва как децата в дневни грижи в Райнберг също са били приканвани да играят на „докторски игри“, „но с правила за най-малките: „Вие внимателно избирате детето, което ще играе с вас“. ”


Новините за политиките на двете дневни заведения по отношение на детската сексуалност излязоха наяве, след като бяха публикувани от членове на дясната германска политическа партия AfD.


Die Welt съобщава, докато правителствените агенции в Хановер в германската провинция Долна Саксония преди това са спрели подобни инциденти в дневни грижи, ситуацията в Северен Рейн-Вестфалия беше почти игнорирана от местното правителство.


В NRW виждате нещата малко по-различно. На въпроса как ръководеното от зелените министерство на децата в Северен Рейн-Вестфалия е преценило как се борави с мастурбацията в двете дневни центрове, то отговори, че „сексуалното поведение на децата“ не може „да бъде предотвратено“. Министерството подчертава, че „отделни стаи единствено за сексуално самоизследване в дневните центрове“ „не са предвидени“. От министерството обаче не искат да контактуват и с двете детски заведения.


Статията продължава, като насърчава родителите да проявяват по-голям интерес към образованието на децата си, тъй като все повече училища прилагат събудена индоктринация на пола, включително инструктиране на децата, че могат да сменят пола си, ако искат, че мъжете могат да раждат и че „сексуалното разнообразие“ е морална, справедлива кауза.


Тревожните събития в детските заведения напомнят за кошмарното тоталитарно бъдеще, предвидено от автора Олдъс Хъксли в неговия дистопичен научно-фантастичен шедьовър от 1932 г. Прекрасният нов свят, в който той описва трансхуманистично общество, управлявано от технократска елитна група учени, където децата се насърчават да участват в „еротична игра“, въпреки че размножаването се извършва в епруветки.


В книгата сексуалните контакти в детството са били средство за десенсибилизиране на децата към представите, че безразборността е нещо нормално, че „всеки принадлежи на всеки друг“ и че похотта е по-ценна от романтичната любов.Друг германски вестник Bild съобщи за подобни практики, насърчавани в детски център в Хановер. Това стана ясно след изпращане на имейл до родителите.


bottom of page