window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Скандалният "чеченец" се моли за милост!


Скандалната интернет звезда Петко Караилиев, по-известен още като Чеченеца, излезе с пост в социалните мрежи, който е разпространен от името на неговата съпруга.


В публикацията той призовава за подкрепа на 20.07, когато ще се гледа делото. С него ще бъдат и другите обвиняеми Тодор Чалъков (Тошо Куката) и Даниел Йорданов (Емили Тротинетката).


По неговите думи, момчето, с което се изгавриха в пловдивски мол, не е луд и няма специални образователни потребности. Експертиза била доказало, че е съвсем "нормален".


Спрямо тримата РП-Пловдив е внесла обвинителен акт. Припомняме, че в началото на април тримата, подпомогнати от лицето Стоян Карапатанов, решили да заснемат скандален видеоклип, който впоследствие е споделен в социалните мрежи.


Карапатанов работел на бензиностанция. Пострадалият млад мъж Д.Д., му бил колега, като по характер бил наивен, срамежлив, стеснителен и лесно манипулируем. Той познавал Тодор Чалъков и Петко Караилиев и ги смятал за известни. Д.Д. първоначално отказвал да участва в новия клип, но тъй като бил лесно манипулируем и наивен, за което Стоян Карапатанов знаел, той го убедил да се включи в снимките, за да стане известен.


По предварително обсъден сценарий те започнали да снимат клипа, като развеждали Д.Д. с колан, вързан в областта на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал движенията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Даниел Йорданов бил "господар“ и държал каишката, а Тодор Чалъков и Петко Караилиев давали команди.


Първа/и от ареста излезе Емили Тротинетката/Даниел Йорданов, малко след това Куката и Чеченеца. Паричните гаранции и на тримата са по 1500 лв.

bottom of page