window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Силно мразеният Цветан Цветанов тайно ще помага на ПП, за да мъсти на Борисов


Силно мразеният от българския народ бивш зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов е решил да отмъсти на Бойко Борисов като удари едно рамо на коалиция ПП-ДБ. Разговори за това са водени, но за да няма обратен ефект върху избирателите, които още помнят какво правеше Цветанов навремето, той и хората му ще помагат на изборите без да афишират присъствието си. Това съобщиха за „Неудобнитебг“ близки от обкръжението на Цветанов.


Оказва се, че той е готов за загърби всички скандали, свързани с Джемкорп и „Нексо“ и още много други, само и само да види лидера на ГЕРБ с втори изборен резултат. Има догадки, че посоката на Цветанов и партията му „Републиканци за България“ е дадена от американското посолство. Обществено известни са контактите му с важни политически фактори отвъд Океана. Самият Борисов в интервю за БТВ наскоро разкри, че е викан в посолството на САЩ три пъти, за да го убедят, че трябва да се състави кабинет, както и че трябва да се приемат макар и нескопосано написаните закони по линия на върховенството на закона.


Ролята на Цветанов не е никак за пренебрегване. Близо десетилетие именно той създаде и укрепи структурите на ГЕРБ в страната. Освен това създаде схема за назначения на всяко ниво в общините и държавната администрация, която да не допуска лица, които не са членове или симпатизанти на ГЕРБ.


Куриозното е, че за да се дистанцират от Цветанов, от ПП пуснаха наскоро пост, в който обясниха, че няма да има коалиция с „Републиканци за България“. Това обаче се оказа партенка, тъй като и самият лидер на политическата формация потвърди в няколко медии, че има договорка да помогне на изборите на „Промяната“.


Припомняме ви, че България бе осъдена по много дела в Страсбург за неправомерни действия на МВР, докато шеф на вътрешните работи е бил именно Цветанов. Така българският народ извади хиляди левове от джоба си.

bottom of page