window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page

ЧАТАЛ ПАЗАР - гр. София бул. Самоков 28

Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Сидеров се сбил с дюнерджии, на свобода е срещу 1 000 лева


Лидерът на Атака Волен Сидеров и бивш депутат се е сбил с продавачи на гръцки дюнери (бел.ред. така наречените „гироси“), научи neudobnitebg.com от свои източници. Това се е случило на 18 ноември около 19 часа в обекта за хранене, който се намира на бул. „Граф Игнатиев и ул. „6-ти септември“


Софийска районна прокуратура е привлякла 65-годишния политик към наказателна отговорност за извършени хулигански действия в условията на продължавано престъпление с две отделни деяния.

Все пак Сидеров е изкарал късмет и е е на свобода срещу 1000 лева гаранция.Ето го и съобщението на софийска районна прокуратура:


„На 18.11.2021 г. около 19,00 часа на бул. „Граф Игнатиев“ , обвиняемият В.С. извършил непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – ритал в областта на краката Г.Г. и едновременно с това правил опити да го удари с ръце и го обиждал. Малко след това на ъгъла на ул. „6-ти септември“ и ул. „Хан Крум“, обвиняемият ударил без причина с ръка в тила К.М. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 1, вр. чл. 26, ал.1 от НК. Спрямо обвиняемият е взета мярка за неотклонение „гаранция в пари“ в размер на 1000 лева.”Припомняме ви, че преди дни Волен Сидеров, заедно със съпругата му Деница и журналисти от партийната телевизия Алфа преминаха огражденията на частната Нова телевизия и нахълтаха до нюзрума на медията. По този случай също има досъдебно производство срещу семейство Сидерови.
bottom of page