window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Сидеров в спор с прокуратурата след боя с дюнерджии (Обновена)


Лидерът на партия Атака, бивш депутат и общински съветник Волен Сидеров влезе в спор с прокуратурата. Той поиска от Софийската районна прокуратура обяснение защо е обвиняем, без да е призован. По думите му причината за това са негови коментари по повод войната в Украйна.


Сидеров поиска да се срещне и с началника на районната прокуратура Невена Зартова. Това обаче не се случи.


Припомняме, че във вторник Софийска районна прокуратура съобщи, че Сидеров е привлечен към наказателна отговорност за извършени хулигански действия на 18 ноември миналата година. Наложена му е мярка за неотклонение парична гаранция от 1000 лева.


Реалната причина за обвинението на прокуратурата към Сидеров бе написано единствено от сайта neudobnitebg.com.На 18 ноември в компанията на свои служители от телевизия Алфа, Сидеров излязъл от партийната медия в посока гръцките дюнери (гироси), които се намират на ул. " Граф Игнатиев" и ул. "6-ти септември". Там той е посегнал да бие служители на заведението за хранене, които след това са подали жалба към Сидеров.След известно време на разпит заради случката бе привикан журналистът от телевизията на Сидеров Кристиян Димитров. Тогава Волен продължи с набезите си и живи включвания пред СДВР, където се правеше на артист и, че не знае защо Димитров е повикан на разпит. Сега случката се повтаря и "героят" Сидеров "не знае" за обвинението от страна на прокуратурата.

bottom of page