window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

СЕКТОР "Г" ЗОВЕ: Фенове на всички отбори елате пред НДК - КОНГРЕС ЩЕ ИМА!


Фенклубът на ЦСКА "Сектор Г" призова всички привърженици на футбола в България за пълна мобилизация преди Конгреса на БФС. "Армейците" се обърнаха към всички, които обичат Цар Футбол, да загърбят клубните пристрастия и се съберат заедно пред НДК, за да подкрепят Димитър Бербатов.

Ето позицията на "Сектор Г" без редакторска намеса:

Армейци,

Използваме тази официална трибуна да се обърнем към широката общественост и всички заинтересовани или незаинтересовани медии.

До нас достигна информация, че въпреки широко прокламирания от престъпното управление на БФС "отложен" Конгрес, истината е както винаги съвсем, съвсем друга. На 18.03. неуважаемите господа не просто планират да проведат такъв и са запазили НДК, но е направена и стройна организация екипът на Димитър Бербатов и клубовете, които го подкрепят, да не бъдат допуснати в залата. Очевидно Борислав Михайлов и кликата около него смята, че живее на територията на Северна Корея. С оглед горенаписаното на "Сектор Г" не му остава нищо друго, освен да организира масово посещение на събитието. Срещата е на 18.03 от 10:00 ч. на Пилоните пред НДК. Призоваваме всеки един от вас, до последния човек, да дойде и да застане рамо до рамо с нас. Разберете, после ще е късно...

Обръщаме се и към всички останали "публики" и фенове на футбола у нас - елате! Нека поне за един ден в годината загърбим всички различия и да се преборим за по-доброто и светло бъдеще на най-великата игра в България. Алтернативата е нейната гибел.

18.03.

10:00 ч.

ПИЛОНИТЕ НА НДК!

bottom of page