window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Световна звезда показа симпатии към български отбор


Световно известният ди джей Таркан изненада своите български почитатели. Той пусна снимка в социалните мрежи, където с двете си ръце сочи табелата на морската ни столица Варна.


На нея с големи букви е изписано името на футболния клуб Спартак, който громи наред в момента всички отбори, с които играе и е категоричен лидер във второто ниво на професионалния ни футбол с огромни шансове да се класира при майсторите в бълкгарския футбол. Фенове на „соколите“ предполагат, че ди джей Таркан е написал името на любимия им отбор на табелата на град Варна, защото по този начин показва, че във Варна има само един отбор с истински фенове и това е Спартак.Роден във Франкфурт и израснал в Турция, Таркан започва кариерата си в една от най-известните радиостанции на съседите, с което приковава вниманието на редица световни продуценти. По-късно с V-Sag създават лейбъла No Smoking Recordings. Първият турски диджей и продуцент, който влиза в Топ 100 на DJ Mag, неизменно е част от елита в електронната музика в последното десетилетие.

bottom of page