window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Сватба в "Игри на волята"

Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците, но някои от тях се въздържаха от трепети вътре, а оставиха любовта да избухне с пълна сила в реалния животEдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити предаване „Игри на волята" шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова планира сватба. Тя и приятелят й Венцислав Георгиев, който има отличия в същия спорт - мъжка категория, са сгодени от няколко месеца насам. Това стана ясно, след като русокосата фитнес моделка се появи на малкия екран с огромен диамант на ръката си. Според запознати церемонията ще е тази година и по- специално през есента, пише „Галерия”.


До предложението се е стигнало след дълга връзка. Двамата са отличен тандем както в личен, така и в професионален план, тъй като спортът е общата страст, която ги събира. Повече за отношенията им тя разкри в един от последните за изминалата година епизоди на кулинарното шоу „Черешката на тортата“, където се изяви заедно със съотборниците си - Генчо, Мирослава, Димитър и Виктория. „Рали, този пръстен на ръката?“, така започна един от по-интересните разговори в предаването. Въпросът дойде от Мирослава, която провокира блондинката да изплюе камъчето.


Оказа се, че половинката на риалити звездата й предложил навръх рождения си ден. "Бяхме се събрали много голяма компания и изненадващо ми предложи, аз изобщо не очаквах“, разказва тя. Казала е „да” на фона на любимата им песен. Дни по-късно, Рали сподели и „рецептата" за щастлива връзка. „На първо място слагам любов, страст, привличане и привързаност. Химията е определяща за потенциала на една връзка. Подкрепата - за нас тя е в основата на отношенията ни. Всеки има мечти, цели и желания.


Заедно се борим за тях, докато не станат реалност, без да си пречим, без да се ограничаваме и да отричаме желанието на другия! Приятелство - то прави връзката стабилна. Винаги споделяме един на друг, решаваме проблемите си заедно и се радваме на хубавите моменти, отново заедно. Постоянно имаме тема на разговор и можем да разчитаме един на друг, във всеки един момент. Родени сме да побеждаваме и именно победата ни събра. Спортът ни обединява и няма нищо по-хубаво от това, да гледаме в една посока и да се развиваме в една сфера”, коментира тя.
bottom of page