window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

САЩ с нови заповеди към управляващата ни коалиция


Нова гавра с българския НАРОД!!!


Управляващата ни коалиция е направила „чупка в кръста“, казано по народняшки спрямо Съединените американски щати.Заместник-министър председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев е на посещение във Вашингтон, където да се отчете пред своите господари. Освен него за САЩ пътуват и министърът на енергетиката Александър Николов, както и представители на ръководствата на АЕЦ "Козлодуй", "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз". Това означава, че вместо да имаме национален суверенитет на тема Енергетика, управляващите ни са отишли на крака в САЩ, за да получат заповеди.


Официалните теми на посещението ще бъдат енергийна диверсификация, енергийна ефективност, модерни и зелени технологии и климатичните промени. Какво точно ще бъде поръчението от страна на американците към нашите управляващи едва ли ще разберем скоро.Предвидени са срещи в Белия дом, Държавния департамент, Департамента по търговия и Департамента по енергетика, както и с представители на Агенцията за финансиране на развитието (DFC), Американската агенция за развитие и търговия (USTDA), Американската банка за експорт-импорт (EXIM) и др.


Също така делегацията ще получи наставления и отс представители на американския бизнес, организирана съвместно с Търговската камара на САЩ и Американската търговска камара в България, както и с Американската бизнес асоциация за Централна Европа (ACEBA) и Института за ядрена енергетика (NEI).

bottom of page