window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

САЩ назначи човек, който прави секс с кучета


Гаврите в държавната администрация в Америка продължават. Сега ще ви запознаем с поредната перверзия, която направиха управляващите зад океана.

Сам Бритън, фетишист към кучета, който провежда горещи хомосексуални терапии за преобразуване, стана новия заместник-секретар на Американската служба за атомна енергия. За много хора е ясно, че лобито на ЛГБТИ в САЩ е по-силно от всякога.
Сам Бринтън наскоро беше назначен от американското правителство, начело с Джо Байдън за ръководител на отдела за ядрена енергия, отопление и обезвреждане на отпадъци, съобщи новинарският портал Mandiner. Бринтън, който беше назначен за ръководител на организацията, е гей и предан гост на LGBTQ общността. Господинът е провел псевдонаучни терапии преди да бъде назначен за шеф на организацията, където се е опитал да промени сексуалната ориентация на човек от хетеросексуален на хомосексуален и бисексуален, когато не „усещат“ съществуващата си идентичност.
Британ също популяризира сексуалните игри за подражание на животни. Този/тази (drag queen) е магистър по ядрена енергетика от Масачузетския технологичен институт (MIT)- може би най-престижното учебно заведение в съвременния свят. "Кучетата", които са коленичили около него, са негови гей-садо-мазо партньори.

bottom of page