window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

"Само ГЕРБ и Борисов се грижат за спорта у нас"


Народният представител от ГЕРБ и национален медалист по борба Даниел Александров сподели, че правителството на Бойко Борисов и партията към която принадлежи са единствените, които са работили за развитието на родния спорт.


Тези негови думи имат огромна логика, тъй като наистина всичко хубаво в спорта ни се случи именно по времето на Борисов.


Ето и какво публикува Александров на стената си във Facebook от стадион "Христо Ботев" във Враца:


"Правителствата, ръководени от Бойко Борисов и ГЕРБ, са единствените, работили за развитието на българския спорт!


Казвам това с цялата убеденост на бивш спортист и настоящ народен представител.

Моята кауза, която е и причината да започна да се занимавам с политика, е да се боря за интересите на българските спортисти.


Снародния представител от ГЕРБ-Враца Мартин Харизанов се срещнахме с президента на ПФК Ботев (Враца) Вангел Вангелов, пред когото поехме ангажимент да направим всичко възможно да поправим злото, сторено на врачани от служебния министър на Румен Радев и от Радостин Василев.


Няма съмнение, че Андрей Кузманов и Руди Гела са лично отговорни за спирането на ремонта на лекоатлетическата писта на стадион Христо Ботев. Надяваме се, че в лицето на настоящия спортен министър спортната общественост във Враца ще намери справедливо решение на казуса.


Какво се случи с този стратегически обект за спорта във Враца:


Благодарение на намесата на министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Министерството осигури 1 300 000 лв. за ремонт на пистата.


След края на мандата на кабинета “Борисов 3” служебното правителство на Румен Радев спря обществената поръчка, скалъпвайки измислена причина. Истината за грабежа от врачани лъсна, когато най-позорният спортен министър Руди Гела пренасочи средствата за залата по лека атлетика във Враца към община на ДПС…", пише Александров.bottom of page