window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Русия иска световен мир и благоденствие!!! А Сащ???


Русия дълго време мълчаливо отстъпваше. Сащ и НАТО пробиха защитния пояс на Варшавския договор, пробиха границите на Съветския съюс и достигнаха прозорците на Москва. Какво по дяволите търси Сащ под прозорците на Москва.?!

Русия не иска война никога и с никого. Кремъл го каза ясно и високо, за да го чуе целият свят: РУСИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА, РУСИЯ НЕ Е НАПАДАЛА И НЕ ИСКА ДА НАПАДА НИКОГО! РУСИЯ ИСКА МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО! Но Русия повече няма мълчаливо да отстъпва. Русия е готова да се защити.

Страната проведе военни учения на силите за стратегическо възпиране под ръководството на Върховния главнокомандващ на въоръжените сили Владимир Путин. Извършени са изстрелвания на хиперзвукови "Кинжал", крилати ракети "Калибър" и хиперзвукови ракети "Циркон".

Държавният глава наблюдава хода на учението от ситуационния център на Кремъл заедно с президента на Беларус Александър Лукашенко, отбелязват от Кремъл.

„В учението участваха силите и средствата на ВВС, Южния военен окръг, Ракетните стратегически войски, Северния и Черноморския флот”, се казва още в доклада. „Въздушно-космическите сили успешно изстреляха хиперзвукови аеробалистични ракети „Кинжал“, се посочва още там.

Русия показа своето военно могъщество на целия свят. Русия иска световен мир! Сащ отидете си вкъщи - "Go home"! Просто е!

bottom of page