window.registerServiceWorker='app-resource-proxy/v1/resource/c2d57527-65d5-44c2-9eba-2ed1386cdee4/firebase-messaging-sw.js';
top of page
Search
  • НЕУДОБНИТЕ

Русия действа по устава на ООН! Русия не е влизала в Украйна! ЛНР и ДНР са независими републики!


Владимир Путин го каза ясно, за да го разбере целият свят: Русия няма да окупира територията на Украйна и да налага нещо със сила!!! Специалната операция е ограничена и има конкретни цели. На първо място, това е защитата на цивилното население на Донбас, което, както каза президентът, „от осем години е подложено на злоупотреби и геноцид от киевския режим“.

И на второ място, Русия действа в рамките на правото на самозащита, записано в Устава на ООН, защото разширяването на НАТО на изток застрашава нейната сигурност. Сащ и Западът прекрачиха всички червени линии. През последните няколко години Украйна бе превзета от силите на НАТО. Страната буквално беше напълнена с различни видове оръжия – от дронове за атака Bayraktar до противотанкови системи Javelin, от ракетни катери до свръх оръжия на НАТО. Страната е буквално залята от структурите на Северноатлантическия алианс, които действат на нейна територия като господари. Русия няма да окупира Украйна! Тя вече е окупирана от Сащ и НАТО!Какво търси Сащ под прозорците на Москва.?! Нещата са кристално и безпощадно ясни:

1.Русия не е окупирала и няма да окупира Украйна!!!

2.Русия е в Донбас, за да защити собствения си народ който, както каза президентът Путин, „от осем години е подложен на злоупотреби и геноцид от киевския режим“!!!

3.Разширяването на НАТО до "прозорците на Мосва" застрашава директно и открито сигурността на Русия!!!

4.Русия действа в рамките на правото на самозащита, записано в Устава на ООН!!! Точка!!!bottom of page